luni, aprilie 13, 2009

Revolutia de la Chisinau, intre punct si virgula


Punct am pus de cand a inceput totul, virgula o pun cei care cred ca ar putea sa se schimbe ceva, ceva in bine ma rog.. intre timp romanii au nevoie de viza, revoltele au facut prima victima, jurnalistii sunt hartuiti.. si oamenii stau in piata inarmati cu.. flori.. wtf? Din partea mea, ar trebui sa ii inchida pe toti comunistii de la conducere intr-o camera, sa ii lase acolo fara mancare si apa, sa se manance intre ei, sa moara incet si lent.. sa le puna hartii cu doctrina pe pereti, sa o inghita de foame, sa isi manance rahatul pe care incearca sa il bage in gura la altii..

Etichete: , ,

1 Comments:

At 3:37 p.m., Anonymous Anonim said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

 

Trimiteți un comentariu

<< Home